Retour sturen en garantie

Retourneren
 
Verkeerd besteld of zijn de producten beschadigd tijdens transport? Kan gebeuren. Stuur de producten terug en wij regelen de rest. 
 
Bedenktijd
Wanneer je een bestelling hebt geplaatst, heb je altijd 30 dagen bedenktijd vanaf het moment dat je de bestelling hebt ontvangen. Binnen deze 30 dagen kan je een bestelling terug sturen en ontvang je je geld retour. In ruil voor deze service verwachten we natuurlijk wel dat je zuinig bent op het product en de verpakking gedurende deze 30 dagen.
 
Bij onnodige beschadiging aan de producten en of verpakkingen zijn we dan ook genoodzaakt om kosten in mindering te brengen op het retour te storten bedrag. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.
 
Om het herroepingsrecht uit te oefenen kunt u simpelweg de bestelling retour zenden, met daarbij een melding dat het om een retour gaat. Daarnaast is het mogelijk om ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Je hebt hierbij dan na herroeping nog 14 dagen de tijd om het pakket retour te sturen. Als je de overeenkomst herroept, betalen wij je binnen 14 dagen na herroeping terug.

Retouren van voucher bestellingen

Let op! Wij kunnen bestellingen die geplaatst zijn met kortingscode niet terugbetalen in geld. Bij een retour zending ontvangt u van ons een nieuwe code om een bestelling te kunnen plaatsen, voor de waarde van de artikelen die u retour stuurt. 
 
Retourformulier
Wil je de bestelling annuleren binnen de bedenktijd van 30 dagen? Dan kan je de bestelling terug sturen naar Eco-Logisch. Om van een aankoop af te zien, vragen wij u om ons retourformulier te gebruiken. Dit zorgt voor een snelle verwerking van de retourzending.
Klik hier om het retour-formulier te downloaden Wil je dit retour formulier liever niet invullen, dan kan je hier ook het Europese formulier voor herroeping downloaden en invullen.  
Retouradres pakket of brievenbuspakje:

Eco-Logisch
Plimsollweg 4-a
1042 AS Amsterdam
 
In het geval van een annulering zijn de kosten voor het retour zenden van het pakket voor de klant. 
 
Eco-Logisch
Antwoordnummer: 98105
1000 VA Amsterdam
 
Terugbetaling
Wij betalen het aankoopbedrag zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat je aangetoond hebt deze te hebben opgestuurd. 
 
Retouren buiten de zichttermijn
Wil je een product terugsturen dat je al langer dan 30 dagen in je huis hebt?  Bel ons dan eerst even: 020-2629468. We kunnen dan samen bepalen wat de beste oplossing is. 
 
Annuleren van een nog niet verzonden bestelling
Wanneer je een bestelling wenst te annuleren die nog niet is geleverd, kan dit door de annulering door te geven per e-mail: info@eco-logisch.nl of telefonisch op 020-6823707. Vermeld duidelijk het ordernummer van de bestelling.